top of page

6 HLAVNÝCH DÔVODOV, PREČO POTREBUJERTE MESAČNÚ STAROSTLIVOSŤ O TVÁR

Updated: Feb 4

OŠETRENIE V SALÓNE SILSIT cosmetics


Kompletné čistenie pleti



Úprava tváre nie je len relaxom a omladzovaním tváre, ale aj mysle. Tváre vám umožňujú sústrediť sa na dýchanie a znovu získať dôveru v zdravú krásnu pleť. Mesačné ošetrenie tváre pomáha podporiť váš program domácej starostlivosti o pleť, aby ste dosiahli čo najzdravšiu pleť. Tu je 6 výhod mesačného ošetrenia tváre: 


Ak sa rozhodnete pre akekolvek kozmetické ošetrenie, vždy ako prvé by malo byť čistenie pleti. Bez tohoto ošetrenia vám neodporúčam si dať akékolvek procedúry, pokiaľ nemáte kompletne vyčistenú pleť.

Určite by ste si na spotené telo nanatreli telové mlieko. Asi mi rozumiete.

Kompletné čistenie pleti je najdôležitejšie zo všetkých účinných ošetrení, alebo procedúr.


6 HLAVNÝCH DÓVODOV ......


1. Hĺbkové čistenie

Naša starostlivosť o tvár zahŕňa hĺbkové čistenie pleti, ktoré môže pomôcť odstrániť špinu, mastnotu a nečistoty, ktoré môžu upchávať póry a viesť k vyrážkam. Udržiavanie čistej a čistej pokožky znižuje riziko akné a iných kožných problémov. Čistenie pleti zahŕňa manulane a aj prístrojové čistenie pleti.


2. Exfoliácia

Naša starostlivosť o tvár často zahŕňa exfoliáciu, ktorá pomáha odstraňovať odumreté kožné bunky a podporuje bunkovú výmenu. To môže pomôcť rozjasniť pokožku a znížiť výskyt jemných liniek a vrások. Exfoliácia môže tiež zlepšiť účinnosť iných produktov starostlivosti o pleť tým, že im umožní preniknúť hlbšie do pokožky.


3. Výživa

Každá tvár, ktorú vykonávame, zahŕňa použitie vysoko kvalitných produktov starostlivosti o pleť, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyživovali a hydratovali pokožku. To pomáha zlepšiť celkové zdravie a vzhľad vašej pokožky a zanecháva ju hladkú, jemnú a žiarivú.


4. Úľava od stresu

Ošetrenie tváre môže byť relaxačným zážitkom, ktorý odbúrava stres. Jemné masážne techniky používané pri ošetrení tváre môžu pomôcť zmierniť svalové napätie a podporiť relaxáciu. To môže pomôcť znížiť stres a podporiť pocit pohody.


5. Prispôsobenie

Tváre môžu byť prispôsobené vášmu špecifickému typu pleti a problémom. To znamená, že môžete získať ošetrenie prispôsobené vašim individuálnym potrebám, či už máte mastnú, suchú, citlivú alebo zmiešanú pleť. Prispôsobená starostlivosť o tvár sa môže zamerať aj na špecifické problémy, ako je akné, suchá pokožka, hyperpigmentácia alebo starnutie.


6. Odborná odbornosť

Najúčinnejšie a najprospešnejšie ošetrenia tváre sú tie, ktoré vykonávajú licencovaní estetici s odbornými znalosťami v starostlivosti o pleť. To znamená, že sa môžete spoľahnúť, že dostávate ošetrenie najvyššej kvality navrhnuté tak, aby poskytovalo najlepšie výsledky pre vašu pokožku.



AKO ČASTO BY STE MALI CHODIŤ NA ČISTENIE PLETI?

Frekvencia ošetrení bude závisieť od typu vašej pleti a obáv. Vo všeobecnosti sa na dosiahnutie optimálnych výsledkov odporúča urobiť si tvár každých 4-6 týždňov. Ak však máte špecifické obavy, ako je akné alebo starnutie, alebo ak si stav vašej pokožky vyžaduje špecifický liečebný program na riešenie určitých problémov, možno budete potrebovať častejšie ošetrenie.

Pravidelná starostlivosť o tvár poskytuje vašej pokožke množstvo výhod. Začlenením pravidelnej starostlivosti o tvár do vašej rutiny starostlivosti o pleť môžete pomôcť udržať vašu pokožku v čo najlepšom vzhľade a zároveň podporiť to najlepšie v oblasti zdravia pokožky a osobnej pohody.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page