top of page

eSKIN 7 FAREBNÁ PDT LED BIOTERAPIA NA OMLADENIE A LIEČBU PLETI

Updated: Feb 1

OŠETRENIE V SALÓNE - SILSIT cosmetics


Fotónová 7 farebná PDT LED bioterapia svetla 7v1.


Červené,modré,zelené LED svetlo...Sme tvory svetla. Naše bunky sú fotoreceptívne a odpovedajú rozličnými spôsobmi na rozličné farby svetla.


LED (dióda emitujúca svetlo) je známa ako laser nízkej úrovne, a keď sa správne aplikuje, dokáže priniesť mnohé prospešné účinky na pokožku.




Svetelná terapia teoretizuje, že rôzne vlnové dĺžky svetla majú rôzne terapeutické vlastnosti . Vedecký výskum podporuje toto tvrdenie a dokazuje, že rôzne svetlé farby poskytujú rôzne výhody pre zdravie, pohodu a vzhľad.



Sme tvory svetla. Naše bunky sú fotoreceptívne a odpovedajú rozličnými spôsobmi na rozličné farby svetla. LED (dióda emitujúca svetlo) je známa ako laser nízkej úrovne, a keď sa správne aplikuje, dokáže priniesť mnohé prospešné účinky na koži. LED dodáva koži potrebnú svetelnú energiu na stimuláciu tvorby bunkového kolagénu, liečivú odpoveď, cirkuláciu krvi a lymfy. Každá farba svetla používaná v systéme série Q ovplyvňuje kožu a pod ňou ležiace tkanivá rozličnými prospešnými spôsobmi.


Čo je to omladenie pokožky LED?

ED omladenie pleti je interakcia svetla, získaného pomocou diód vyžarujúcich svetlo (LED), na aktiváciu bunkových receptorov spôsobujúcich, že produkujú kolagén alebo množenie. Jedným z pôvodných aplikácií pre LEDS bola PhotoDynamic Therapy (PDT), pomocou fotoaktivovaných krémov na liečenie aktinickej keratózy a pred rakovinových lézií.


Ako funguje omladenie pokožky?

LEDS ponúkajú úplne prirodzenú, neabrazívnu metódu na omladenie pleti. Svetlo z LEDS interaguje s bunkami a stimuluje ich, aby produkovali nový kolagén a elastín. Štúdie potvrdzujú, že rovnaká energia LED sa môže použiť na inhibíciu tvorby kolagénu, čo môže byť užitočné pri liečbe jaziev. Manipuláciou s vlnovými dĺžkami je možné bunky zapínať a vypínať.

LED svetelná terapia je bezpečná, neinvazívna technológia, ktorá funguje tak, že spúšťa fotobiochemickú bunkovú odpoveď.

Laserové ošetrenia sú rôzne – fungujú tak, že tkanivo odreže, abluje alebo odparí.

Ale ....LED svetelná terapia lieči, upokojuje a revitalizuje pokožku a nedochádza k prestojom.



Ako stárneme, hladiny ATP v našej koži klesajú, čo vedie k nedostatku energie. 


Keď dosiahneme vek 60 rokov, naše hladiny ATP sa znížia na 50%. Produkcia ATP sa spomaľuje a naše bunky už nevykonávajú svoj plný potenciál. Výsledkom je nižšia hladina syntézy kolagénu a elastínu a negatívny vplyv na vzhľad našej pokožky. Koža pôsobí laxne a stráca svoju schopnosť zostať pevná. Pokožku si treba udrživať a starať sa oňu pravidelne.




MLADÁ POKOŽKA STARŠIA POKOŽKA



  • Omladenie kožného tkaniva sa bude časom zlepšovať v závislosti od frekvencie ošetrení.

  • Pre trvalé výsledky odporúčame sériu ošetrení a režim domácej starostlivosti.

  • Mesačné ošetrenie tváre udrží vašu pokožku zdravú a žiarivú.




Červené svetlo:

Podporuje metabolizmus, zrýchľuje cirkuláciu krvi, zlepšuje hydratáciu kože, zintenzívňuje elasticitu a vyhladenie jemných vrások.

Toto ošetrenie stimuluje produkciu kolénu, Collegan je esenciálny proteín používaný na opravu poškodeného tkaniva a na nahradenie starého tkaniva. Najlepšie na jemné linky a pomáha redukovať veľké póry




  • Ošetrenie proti starnutiu

  • Zvýšte produkciu kolagénu

  • Obnoviť funkciu bunky


♦ Modré svetlo:

Zabíjanie baktérií, čistenie kože,

aktivácia buniek, liečenie zranenia,

podpora zloženia proteínu-oseínu.


Baktérie v akné obsahujú porfyríny;

terapia modrým svetlom je schopná

zabíjať porfyríny vďaka vysokej afinite k tejto vlnovej dĺžke, modré svetlo má navyše upokojujúce účinky a je účinné pri precitlivenosti.



  • Ničí baktérie p-akné

  • Minimalizuje začervenanie a podráždenie


Zelené svetlo:

Účinná redukcia melanínových buniek, zníženie tvorby pigmentu,

úprava funkcie kožných žliaz,

zníženie podráždenia mazových žliaz.


Rovnováha zeleného svetla môže vyvážiť farebný pigment, redukovať jemné linky, vyživovať starnúcu pokožku, urýchliť proces hojenia rany a zmierniť problémy so zjazvením alebo pigmentáciou.


  • Reguluje produkciu melanínu

  • Znižuje pigmentáciu

  • Znižuje začervenanie


Červené + Modré (purpurové svetlo):


FIALOVE SVETLO


Červené a modré svetlo je dvojzložkové svetlo.

Kombinuje obidve účinnosti svetelného vplyvu,

Obzvlášť je užitočné pri liečbe a oprave akné a jaziev po akné.






Zelené + Modré svetlo:

AZÚROVÉ SVETLO

Zvyšuje energiu buniek v správnom poradí, dokáže účinne zrýchliť metabolizmus.

Azúrové svetlo preniká do stredu vašej dermy, o niečo hlbšie ako modré svetlo. Azúrová je účinná protizápalová liečba a môže úspešne liečiť akné, znížiť výskyt opuchnutých kapilár, upokojiť podráždenie pokožky a poskytnúť úľavu od bolesti na povrchu.




  • Môže sa použiť na zníženie výskytu žíl alebo začervenania.

  • Niekedy sa používa pre svoj ukľudňujúci a upokojujúci potenciál.




REZERVUJ TERAZ







7 views

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page