top of page

IHLOVÁ MEZOTERAPIA - VLASY

OŠETRENIE V SALÓNE - SILSIT Cosmetics




Mezoterapia na liečbu vypadávania vlasov


Microneedling je typ kozmetického ošetrenia, ktoré rieši rôzne účinky starnutia. Je tiež prezývaný ako kožné vpichovanie kvôli jeho účinkom na zvýšenie produkcie kolagénu v koži.

Mikroihličkovanie zahŕňa použitie valčeka na kožu s malými ihlami, ktorý spôsobuje drobné poranenia kože.

Aj keď sa mikroihličkovanie používa ako ošetrenie proti starnutiu pokožky, môže byť tiež metódou liečby vypadávania vlasov.

Predpokladá sa, že rovnaký proces vytvárania rán v koži regeneruje aj zdravie vlasových folikulov. Predpokladá sa, že to môže viesť k rastu nových vlasov alebo možno k zahusteniu rednúcich vlasov, ako je to vidieť pri androgénnej alopécii alebo mužskej plešatosti.


Mezoterapia pre výhody vypadávania vlasov


Microneedling prvýkrát získal svoju povesť ako liečba jaziev v 90. rokoch. Odvtedy sa študuje ako potenciálna alternatívna alebo doplnková liečba androgénnej alopécie a alopécie areata.

Okrem produkcie kolagénu v pokožke, o ktorej sa predpokladá, že je jedným z dôvodov, prečo môže byť prospešná pre jazvy po akné, sa predpokladá, že mikroihličkové môže tiež pomôcť pri indukcii kmeňových buniek vo vlasových folikuloch, ktoré môžu viesť k rastu vlasov.


Ako to funguje


Počas mikroihlovania používa váš poskytovateľ zdravotnej starostlivosti pero s ihličkami.

Váš poskytovateľ zdravotnej starostlivosti može aplikovať lokálne anestetikum na pokožku hlavy asi 30 minút pred ošetrením, ak bude potrebné.

Pomáha to znížiť akúkoľvek bolesť, ktorú môžete cítiť.


Skutočný čas procedúry sa môže líšiť v závislosti od veľkosti ošetrovanej oblasti, ale zvyčajne trvá 10 minút. Po dokončení mikroihlovania pokožky hlavy môže váš poskytovateľ zdravotnej starostlivosti dezinfikovať a aplikovať lokálne tonikum .


Po ošetrení


  • zčervenanie

  • jemné pálenie na pokožky hlavy

  • napetá pokožka

  • štípanie


Nemumývať hlavu 2 dni . Potom umytie hlavy jemný šampónom a konbinovanie vlasové tonika a séra. Vyhýbať sa priamemu Slnku.


Kontraindikácie.


Aj vlasová mezoterapia má svoje obmedzenia: tehotenstvo, autoimunitné ochorenia, onkologické ochorenia, herpes, aktívny zápal v mieste ošetrenia, alergia na zložky obsiahnuté v prípravku, kožné infekcie, zlé korigovaný diabetes a užívanie liekov na riedenie krvi, antibiotika.





Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page