top of page

KOLAGÉNOVÉ OŠETRENIE POMOCOU ULTRAZVUKOVEJ TERAPIE.

OŠETRENIE V SALÓNE SILSIT cosmefit


Ultrazvuková a fotónová žehlička na pleť ,


je navrhnutá tak, aby dosahovala najväčšie účinky v oblasti okolo očí.

Ultrazvukové a mechanické vibrácie vytvárajú hrejivý efekt, fotónová funkcia pomáha bojovať s vráskami, zápalmi a rôznymi zdravotnými problémami. Vynikajúca v liečbe akné.



TOTO OŠETRENIE JE ZAMERANÉ NA ZAPRACOVANIE AKTÝVNÝCH LÁTOK AKO NAPRÍKLAD KOLAGÉNU ULTRAZVUKOM NA VYHLADENIE POKOŽKY A JEJ OBNOVU.


Žehlička na pleť generuje 3 milióny mikro-kmitov za sekundu (3MHz), ktoré prenikajú do 1mm hĺbky pokožky a tým vyhladia vrásky. Žehlička je navrhnutá tak, aby dosahovala najväčšie účinky v oblasti okolo očí. Ultrazvukové a mechanické vibrácie prinášajú aj hrejivý efekt, čím sa stimuluje aktivácia buniek a zlepšuje metabolizmus pokožky.



Funkcia žehličky na pleť - Ultrazvuková terapia

Ultrazvukový lúč rozkmitá všetky bunky vo svojom dosahu, čo spôsobí skvapalnenie štruktúr aspiku, premenu mechanickej energie na tepelnú a hĺbkový ohrev v tkanive. Množstvo vznikajúceho tepla je závislé na množstve absorbovanej energie.


Ako pomáha ultrazvuk v žehličke na pleť?

  • Zvyšuje vazodilatáciu (rozšírenie ciev vlásočníc) tým, že sa zvyšuje teplota, čo spôsobí lepšiu cirkuláciu a metabolizmus pokožky.

  • Zvýšenie cirkulácie vedie k výraznej svalovej relaxácii.

  • Podporuje lepšie vstrebávanie aktivných látok proti vráskam.

  • Tlmí bolesť

  • Zlepšuje regeneračnú schopnosť pleti.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page