top of page

MULTIFUNKČNÝ PRÍSTROJ NA TVÁR

Updated: Feb 4

OŠETRENIE V SALÓNE SILSIT cosmetics



MULTIFUNKČNÉ -  toto jedinečné multifunkčné zariadenie vďaka svojej rádiofrekvencii a elektrickej stimulácii svalov vytvára jedinečné účinky. Už nemusíte míňať peniaze na drahé kúry, ktoré zlepšia stav vašej pleti.



Funguje v piatich základných konceptoch zdravej, bezbolestnej starostlivosti.


Sú to:

Elektrická stimulácia svalov, mezoporácia, elektroporácia, rádiofrekvencia a LED diódy vyžarujúce svetelnú energiu . S jeho pomocou  môžeme ....stimulovať regeneráciu kolagénu, zlepšovať napätie pokožky, ovplyvňovať tvorbu kolagénu aj v najhlbších vrstvách pokožky, liečiť škvrny, sfarbenie pokožky a akné .



EFEKTÍVNE BEZBOLESTIVÉ OŠETRENIA -  používanie prístroja nie je pre našu pokožku vôbec bolestivé a jeho používanie má mnoho výhod, ako napríklad: odstránenie akné a rôznych typov sfarbenia či jaziev, redukcia vrások, vyživenie a zlepšenie elasticity pokožky a oddialenie starnutia proces. 



Toto zariadenie je pre vás, ak:

  • máš vrásky

  • máte ochabnutú pokožku tváre

  • máte pokožku poškodenú slnečným žiarením

  • máte pleť so sklonom k ​​akné

  • máte sfarbenú pokožku

  • chcete zabrániť poškodeniu kože

  • chcete zabrániť zafarbeniu pigmentácie


Pomocou nášho zariadenia môžete vykonávať nasledujúce ošetrenia:


  1. Elektrická stimulácia svalov (EMS)  – Používa sa na aktiváciu zinku v pokožke, stimuláciu omladenia prostredníctvom produkcie kolagénu, aby sa zlepšila elasticita pokožky, vyhladili vrásky a pokožka zostala hladká a zdravá.

  2. Mezoporácia  – vytvorená ako reakcia na trend nahrádzania invazívnej liečby liečbou bez použitia ihiel. Ide o bezbolestnú, modernú metódu, ktorá sa stala alternatívou ihlovej mezoterapie. Umožňuje zavedenie aktívnych prípravkov do pokožky. Je to alternatíva k tradičnej ihlovej mezoterapii. Dávať rovnaké účinky.

  3. Elektroporácia  – je moderná metóda, ktorá podporuje prienik molekúl do bunky. Pomocou elektrických impulzov môžu byť lipidy dezorganizované a na krátky čas môžu byť vytvorené kanály v bunkovej membráne. Elektroporácia poskytuje prostriedok na transport kolagénu a kyseliny hyalurónovej hlbšie do pokožky.

  4. Rádiofrekvencia (FW)  – je považovaná za jednu z najúčinnejších foriem boja proti známkam starnutia a redukcie tukového tkaniva. Je neinvazívny a spolieha sa na pôsobenie elektromagnetického žiarenia s rádiofrekvenčnými vlnami produkovanými striedavým prúdom. Rádiové vlny spôsobujú v tkanive tepelný efekt. Teplo zvyšuje prietok krvi, vďaka čomu je pokožka viac okysličená a vyživená. Stimuluje fibroplasty k produkcii kolagénu a elastínu.

  5. LED svetlo  – používa sa na bezbolestné ošetrenie pleti, ktoré exfoliuje pokožku zvýšením produkcie kolagénu a lieči mierne až stredne ťažké akné. Funguje tak, že posiela svetelné balíčky generujúce energiu do hlbších vrstiev pokožky. LED ošetrenia môžu minimalizovať jemné linky a vrásky, liečiť poškodenia spôsobené slnkom a strie a redukovať začervenanie po agresívnejších laserových ošetreniach.



ZISTI AKO FUNGUJÚ LED SVETLÁ VO VŠTKYCH FARBÁCH

KLIKNI SEM



Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page