top of page

NÍZKOÚROVŇOVÁ LASEROVÁ TERAPIA PRE VLASY.

Updated: Feb 22

OŠETRENIE V SALÓNE SILSIT cosmetics



Pravdepodobne sa pýtate, ak existujú laserové ošetrenia na odstránenie chĺpkov, ako môžu existovať laserové ošetrenia na rast vlasov? Rozdiely v ošetreniach sú kontrolované úrovne energie, vlnová dĺžka a trvanie expozície. Fotodynamická terapia, tiež známa ako nízkoúrovňová laserová terapia, je veľmi bezpečná a bežná technológia pri liečbe problémov s kožou a vypadávaním vlasov.  




Kľúčové výhody nízkoúrovňovej laserovej terapie.


Nízkoúrovňová laserová terapia (LLLT) na rast vlasov je neinvazívna a bezbolestná metóda na zníženie vypadávania vlasov a stimuláciu rastu vlasov. Je vhodný pre mužov aj ženy prechádzajúce skorými štádiami vypadávania vlasov, ktorí sa chcú vyhnúť rizikovým liekom, chemikáliám či transplantácii vlasov. Ošetrenie je bezpečné, pretože sa široko používa aj pri zápalových stavoch kože a terapiách proti starnutiu. Pomáha redukovať vypadávanie a prípadne zahusťovať vlasový kmeň pre oveľa plnšiu hlavu vlasov.


Ako to funguje?

Fotodynamické ošetrenia vyžarujú svetelnú energiu do kožných buniek, ktoré môžu stimulovať prietok krvi a tým aj metabolizmus, aby sa podporil rast buniek. Za účelom omladenia vlasov, zlepšenie mikrocirkulácie k vlasovým folikulom napomáha ich rekonštrukcii a tým aj podpore rastu vlasov.

Keď naše vlasy začnú pociťovať veľké vypadávanie vlasov, naše vlasové folikuly sa zmenšujú s každým vlasovým cyklom prostredníctvom miniaturizácie. Takže prameň vlasov, ktorý vyrastie, sa stáva tenším a tenším, kým sa folikul úplne neuzavrie a už nemôže rásť ďalšie vlasy. Nízkoúrovňová laserová terapia pomáha zvrátiť skoré štádiá miniaturizácie folikulov. Obnovuje folikul, čo umožňuje vyrastať hustejšie a silnejšie vlasy. 


Vlnové dĺžky svetla a ich funkcie..


Je dokázané, že červené svetlo  s frekvenciou 655 nm  výrazne zlepšuje  počet vlasov u mužov aj žien. Preto väčšina produktov a kúr na omladenie vlasov na trhu využíva nízkoúrovňové svetlo z červeného farebného spektra. Je to bioaktívne svetlo, ktoré pôsobí na mitochondrie v našich bunkách, aby stimulovalo zvýšenú produkciu bunkovej energie (ATP). Tiež zvyšuje prietok krvi ku korienkom vlasov, dodáva viac živín do folikulov a vylučuje toxíny, ktoré môžu ovplyvniť rast vlasov. Dlhá vlnová dĺžka je schopná stimulovať najhlbšiu časť pokožky hlavy.


Modré svetlo Pri ošetrení vlasov môže pomôcť zabiť vlasové patogénne baktérie skryté vo vlasových folikuloch. Táto kratšia vlnová dĺžka sa zameriava na regeneráciu povrchu pokožky hlavy.


Odporúčaná liečba


Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa rovnako ako cvičenie odporúča pravidelné vystavovanie sa terapii. Nízkoúrovňová laserová terapia je najúčinnejšia, ak sa aplikujú tri 10 až 15-minútové sedenia týždenne. Väčšina zákazníkov zaznamená výsledky do 6 až 8 týždňov. Vtedy by sa malo vypadávanie výrazne znížiť. Potom by sa mala začať zlepšovať aj hustota a hrúbka vlasov.


Je dôležité poznamenať, že fotodynamická vlasová terapia je účinná len u ľudí, ktorí prechádzajú skorými štádiami alebo miernou až strednou úrovňou vypadávania vlasov. Nie je určený pre jedincov, ktorí sú leskle plešatí a vypadávajú vlasy dlhší čas, pretože nebude pôsobiť na poškodené alebo zjazvené vlasové folikuly. Štúdie ukázali, že ak sa priemer vlasu zmenšil na menej ako 50 % pôvodnej hrúbky, je nepravdepodobné, že by sa vlasy dali opäť zdravé. Preto je dôležité liečiť vypadávanie vlasov čo najskôr!



JE MOŽNÉ KOMBINOVANÉ VLASOVÉ OŠTERNIE S MASÁŽNYM VLASOVÝM PRISTROJOM.


KLIKNI SEM





KLIKNI SEM

MOHLI BY STE MAŤ ZÁUJEM O VLASOVÚ KYSLÍKOVÚ TERAPIU ..............................................................................................

28 views

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page