top of page

CONSULT AN EXPERT ABOUT YOUR CHOICE OF COSMETICS!

Updated: Nov 18, 2023


  • Pre Slovenčinu, potiahni dole ! //


IS IT GOOD TO CONSULT !


Many of us women are still asking ourselves which cosmetics are good or the best, and we are throwing money at various cosmetics and you will later find out that they are not any good at all, but we are still trying.



After many years of experience with skin problems and trying on a variety of cosmetics, and I didn’t know how to take care of the skin 100 percent, I made a lot of mistakes before I studied aesthetic cosmetics in the US and found out all the keys to beautiful and healthy skin. And now I’m here to advise you all as best I can. I have already helped many of you when I had my own salon open and I am very pleased that your skin has changed for the better and you have been satisfied. So I try it at least this way, where you always read something interesting with good advice.

Get advice on choosing cosmetics and not in a store or pharmacy. It is sometimes necessary to pay attention to beauticians, who sometimes do not really know what they are saying.


Point One…

We need to find out what skin type you have. Then, whether you do not have skin problems or whether you are allergic to certain ingredients that may occur in cosmetics. Choose cosmetics that do not have many chemicals that can be bad for our skin. I will return to this and create a new article focused directly on the appropriate choice of cosmetics and how to choose the right one for a certain skin type.

If you have questions, just contact me.




SLOVENČINA



PORAĎTE SA O VÝBERE KOZMETIKY S ODBORNÍKOM!

Veľa z nás žien si stále kladie otázky, ktorá kozmetika je dobrá, alebo najlepšia a vyhadzujeme peniaze na rôzne kozmetiky a neskôr zistíme, že nám vôbec nerobia dobre, ale aj tak skúšame ďalej.

Po mojich dlhoročných skúsenostiach s problémovou pleťou a skúšaní rôznych kozmetických prípravkov a to k tomu som vôbec nevedela, ako sa na 100 percent starať o pleť, som robila veľmi veľa chýb, kým som vyštudovala estetickú kozmetiku v USA a zistila som asi všetky kľúče ku krásnej a zdravej pleti. A teraz som tu aby som vám všetkým poradila ako sa len dá. Veľa z vás som už pomohla keď som mala otvorený môj vlastný kozmetický salón a veľmi ma to teší, že sa vaša pleť zmenila k lepšiemu a boli ste spokojné. Tak to vyskúšam aspoň touto cestou, kde sa vždy dočítate niečo zaujímavé s dobrými radami. Nechajte si poradiť výber kozmetiky odborníkom a nie v obchode, alebo v lekárni. Treba dávať niekedy pozor aj na kozmetičky, ktoré niekedy naozaj nevedia čo hovoria.

Bod prvý…

Treba nám zistiť aký typ pleti máte. Potom či nemáte kožné problémy, či nemáte alergie na niektoré zložky, ktoré sa môžu vyskytnúť v kozmetike. Vybrať si kozmetiku, ktorá nemá veľa chemikálií, ktoré môžu byť zlé pre našu pokožku. Ale k tomuto sa ešte vrátim a vytvorím nový článok zameraný priamo pre vhodný výber kozmetiky a ako si vybrať tú správnu pre určitý typ pleti. Ak máte otázky, napíšte mi.


17 views

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page