top of page

PROGRAM SKIN OBSERVED SYSTEM s MIKROKAMEROU . ANALÝZA KOŽE

Updated: Feb 4

ANALÝZA KOŽE TVÁRE V SALÓNE SILSIT cosmetics



Nový inovovaný program Skin Observed System, je vysoko profesionální program, který dokáže analyzovat stav kože vedecky a objektivne na základě teorie morfologie kože. Vďaka jedinečnému principu optiky příslušenství mikrokamery Face Skin K19 používá integrovanu techniku analýzy a obrazu pre analýzu a interpretaci kože klientů a poskytuje spolahlivý podklad pre starostlivosť a ošetření kože.


Program má jednoduché a zrozumiteľné rozhranie softvéru, výkonnú funkciu správy archívu, dokonalé porovnávanie výsledkov ošetrenia, presnú analýzu kože a kožných prejavov (pehy, škvrny, ...), funkciu vidieť a odfotiť stav kože pod lupou v dermis a epidermis, možnosť vloženia kozmetických prípravkov, plánov ošetrenia.



Program analyzuje v koži osem položiek:

  • hydratáciu

  • kožný maz

  • textúru

  • kolagén

  • vrásky,

  • pigmentáciu,

  • citlivosť a póry

Program umožňuje použiť mikrokameru bez testovania ako lupu a prezerať aktuálne epidermis, dermis a UV vrstvu. Jednotlivé snímky sa dajú uložiť aj vytlačiť.


Výsledok testu je v komplexnej správe s prehľadom konkrétnych jednotlivých položiek a stavu kože. Komplexnú správu je možné vytlačiť. Na základe výsledku každá správa v jednotlivých položkách poskytne teoretickú analýzu, ktorú tvoria dôvody stavu kože a navrhne príslušné odborné postupy ďalších ošetrení, návrhy na domácu starostlivosť o kožu a návrhy profesionálnej starostlivosti, ktoré tiež možno vytlačiť.


Krásny dizajn mikrokamery, jednoducho použiteľný program s jasným menu a jednoduchou prevádzkou.


Pomocou funkcie Lupa môže užívateľ kedykoľvek skontrolovať stav epidermis, dermis a UV vrstvy (UV je skratka ultrafialového žiarenia), táto funkcia sa používa hlavne na kontrolu zápalu vlasových folikulov, upchatie pórov, posúdenie pieh, znamienok, škvŕn, atď., jednotlivé sledované miesta sa dajú odfotiť, uložiť a vytlačiť. Táto funkcia nám umožní sledovať históriu a vývoj konkrétneho miesta.


Prístroj vám vygeneruje aj ošetrenia a prípravky, podla výsledku testu . Skenovanie pokožky možeme opakovať po mesiaci , alebo rovno po ošetreni v salone a zisiti rozdiel zlepšenia , alebo zhoršenia vašeho stavu kože. Testovanie pokožky je ůžasna vec a pomoc pre zistenie prblemov v pleti, ktoré možeme na základe výsledku prístroja zlepšiť.


Výsledky vám pošlem na email , alebo vytlačím priamo na mieste.


Odporúčam .......



19 views

Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page