top of page

PRÍSTROJOVE HĹBKOVÉ ČISTENIE PLETI

Updated: Feb 11

OŠETRENIE V SALONE SILSIT Cosmetics


Prístrojove čistčenie pleti :

Prístrojové čistenie pleti je bez manuálneho čistenia a hlavne pre tých kotí sa rozhodnú pre túto procedúru z rôznych dôvodov


Nepríjemny pocit pri manuálnom čistení, kožné problemy, alebo pleť si manuálne čistenie nevyžaduje , čo ohodnotí kozemitčka.






Ultrazvukové čistenie je skvelý spôsob neinvazívneho hĺbkového čistenia pleti pre žiarivejšiu, žiarivejšiu a rovnomernejšiu pleť. V tomto príspevku pokrývam všetko, čo potrebujete vedieť, pokiaľ ide o ultrazvukové ošetrenie tváre, vrátane toho, čo môžete očakávať počas ošetrenia a niektorých bežných častých otázok. 


Čo je ultrazvuk?

Ultrazvuková terapia využíva zvukové vlny, ktoré pôsobia jemne a neinvazívne na hĺbkové čistenie, exfoliáciu a osvieženie pokožky. Toto elektrické ošetrenie vysiela vibrácie, ktoré pomáhajú uvoľniť a vytiahnuť kožný maz, čierne bodky a odumreté kožné bunky pre osvieženie tváre.


Výhody ultrazvuku

Ultrazvukové čistenie je obzvlášť prospešné hlavne pre tých, ktorí majú mastnú pokožku, ale je pre všetky typy pleti. Táto terapia funguje tak, že vytiahne baktérie tvoriace akné, aby sa zabránilo tvorbe čiernych a bielych hláv. Pomáha tiež odstraňovať prebytočný kožný maz a maz, čím znižuje výskyt veľkých pórov. Ak nemáte radi hlbkové manuálne čsitenie, ktoré zahŕňa extrakcie ( vytláčanie ) , je to skvelá alternatíva, pretože je menej invazívna a bezbolestná.

Jemná exfoliácia znamená, že textúra a tón pleti je vyrovnaný a zanecháva čsitejšiu a jasnejšiu pleť.

Toto čistenie je skvelá príprava na ďalšie ošetrenia .

Ultrazvukové vibrácie môžu byť tiež použité na pomoc pri aplikovaní produktov, ako sú séra, hlbšie do pokožky pre zvýšenie účinnosti. Toto ošetrenie nájdete u nás po kliknuti tu...





13 views

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page