top of page

VITAJTE V NOVEJ ÉRE STAROSTLIVOSTI O PLEŤ.

Updated: Feb 4

OšETRENIE V SALÓNE SILSIT cosmetics


Za každou krásou sa skrýva rituál


Rituály starostlivosti o pleť sú autentické rovnako ako Vy a Vaša krása. tento pristroj je nastavý tak, ako Vaša pleť potrebuje –

Hĺbkovo ju vyčistí, zahojí potrebné miesta, redukuje vrásky, aktivuje kolagén a celkovo pleť rozžiari.



Vďaka galvanizačným účinkom navyše znásobí efekt akejkoľvek kozmetiky. Nemeňte svoje obľúbené návyky ani Vašu obľúbenú kozmetiku. Spoznajte však rozdiel medzi pokožkou opečovávanou rituálmi a bežnou starostlivosťou. Za každou krásou sa totiž skrýva rituál.



RITUÁLNY PEELER NA ČISTENIE - 24 KARATOVÉ ZLATO PRE VŠETKY TYPY PLETI - GALVANIZÁCIA NA OMLADENIE


24K ZLATO

Hlavica potiahnutá rýdzim 24k zlatom je antibakteriálna, pomáha cirkulácii krvi a odstráneniu toxínov. Zaisťuje maximálnu šetrnosť voči citlivej pleti. Má antioxidačné účinky, regeneruje, omladzuje a rozjasňuje pleť.


ULTRAZVUKOVÝ VODNÝ PEELING

Účinne odstraňuje kožný maz, staré bunky a hĺbkovo čistí zanesené póry. Pleť sa tak stáva okysličenou a je pripravená absorbovať ošetrujúcu kozmetiku. Frekvencia 28-30kHz zaručuje maximálny čistiaci účinok a zároveň aj šetrnosť voči pokožke.


GALVANIZÁCIA

Vyživuje pokožku zvnútra vďaka stimulácii buniek. Jedná sa o ošetrenie pleti pomocou rovnomerného prúdu, ktorý hĺbkovo masíruje pokožku a zapracuje tak Vašu obľúbenú ošetrujúcu kozmetiku do správnych vrstiev. Pleť bude zdravá, hebká a žiarivá.



GALVANICKE ŠETRENIE S LED SVERTLOM


ČERVENÉ LED SVETLO

Aktivuje tvorbu kolagénu, spomaľuje známky starnutia a vyhladzuje jemné vrásky. Pomáha redukovať škvrny a zjednocuje tak tón pleti. Regeneruje pokožku a sťahuje póry. V unikátnej kombinácii s galvanizáciou zapracuje Vašu obľúbenú ošetrujúcu kozmetiku hlboko do pokožky.

MODRÉ LED SVETLO

Lieči akné a predchádza vzniku ďalších zápalov. Hojí rany a drobné jazvičky. Upokojuje podráždené miesta na pleti. V unikátnej kombinácii s galvanizáciou zapracuje Vašu obľúbenú ošetrujúcu kozmetiku hlboko do pokožky.



OBJEDNAJ TERAZ


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page